Τήνος 4ημερη εκδρομή κάθε Παρασκευή βράδυ

από 135€

Προορισμός

Τήνος

Ημέρες

4

Τιμοκατάλογος

Περισσότερα

4ήμερη εκδρομή στην Τήνο κάθε Παρασκευή βράδυ


Γενικές Πληροφορίες


Τιμή συμμετοχής: 15 € κατ' άτομο για παιδιά 2-12 ετών: 10€ κατ' άτομο

Περιλαμβάνει

 • Την μεταφορά με πολυτελές, ασφαλές πούλμαν του γραφείου μας το οποίο τηρεί όλα τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και συνοδεύει τους εκδρομείς μέχρι το λιμάνι της Τήνου και καθ’όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
 • Δύο διανυκτερεύσεις.
 • Τα εισιτήρια του πλοίου Ραφήνα-Τήνο-Ραφήνα σε οικονομική θέση.
 • Μεταφορές –περιηγήσεις – ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Φ.Π.Α.
 • Φόρο διαμονής υπέρ Ελληνικού Δημοσίου.
 • Αρχηγό-συνοδό του γραφείου μας στο νησί.

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Εισόδους μουσείων
 • Ποτά
 • Φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Πρόγραμμα

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 22:00. Με καθ’οδόν στάσεις για καφέ και ξεκούραση, φθάνουμε νωρίς το πρωί στο λιμάνι της Ραφήνας.

Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Τήνο. Άφιξη και μεταφορά για επίσκεψη και προσκύνημα στο μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας. Χρόνος ελεύθερος για φαγητό. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

Παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας στο Ναό της Μεγαλόχαρης. Μετά την Θεία κοινωνία πρόγευμα στο ξενοδοχείο. Στη συνέχεια αναχώρηση για το γύρο του νησιού. Θα επισκεφτούμε το μεγαλύτερο χωριό της Τήνου, τον Πύργο. Επίσκεψη στο σπίτι και στο μουσείο του γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά και χρόνος ελεύθερος για ένα ωραίο καφεδάκι στην κεντρική πλατεία του χωριού με το αιωνόβιο πλάτανο. Συνεχίζουμε για την παραλία του Πανόρμου. Γεύμα εξ ιδίων. Περνώντας από τα όμορφα χωριά Υστέρνια και Κάρδιανη, καταλήγουμε στον Κάμπο, το χωριό απ όπου καταγόταν η Αγία Πελαγία. Εδώ θα δούμε τον καλύτερα διατηρημένο ανεμόμυλο, δεκάδες περιστεριώνες και την εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης με το περίφημο ξυλόγλυπτο τέμπλο της. Χρόνος ελεύθερος για καφέ. Όποιος επιθυμεί, μπορεί να επισκεφτεί το Μουσείο του Κώστα Τσόκλη, στον χώρο του παλιού Δημοτικού Σχολείου. Επιστροφή στην Τήνο. Διανυκτέρευση.

Πρωινό. Μεταφορά στο λιμάνι. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Ραφήνα. Επίσκεψη και προσκύνημα στο Ιερό Ησυχαστήριο Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στο Μήλεσι, το οποίο ιδρύθηκε από τον Όσιο Πορφύριο τον Καυσοκαλυβίτη. Με καθ οδόν στάσεις, φθάνουμε στην πόλη μας γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις από το ταξίδι μας.

Τιμοκατάλογος

Επιβάρυνση μονοκλίνου +25%
Έκπτωση παιδιού 02-12 ετών -30%
Μεταφορά από Θεσσαλονίκη προς Ραφήνα & επιστροφή με ακτοπλοϊκό εισιτήριο 90€ χωρίς περιηγήσεις – ξεναγήσεις – συνοδό
Επιβάρυνση για μεταφορά από Σέρρες: 10€ ανά διαδρομή από Καβάλα – Δράμα : 15€ ανά διαδρομή

για

οποιαδήποτε

απορία

Scroll to Top